A graph which shows the economic growth


LAATUA, PALVELUA JA OSAAMISTA ESPOOSSA JO 30-VUOTTA

TSuomen Vahvimmatilitoimisto Pietarila Oy on auktorisoitu täyden palvelun tilitoimisto, jossa tehdään kirjanpito-, tilinpäätös-, verotus- ym. taloushallinnon tehtävät ammattitaidolla. Espoon Olarissa sijaitseva tilitoimisto on perustettu vuonna 1984.

Asiakasyrityksiä on yli 300. Asiakkaamme ovat lähinnä pääkaupunkiseudun pk-yrityksiä, jotka toimivat useilla aloilla. Käytössämme on ajanmukaiset tietokoneet ja ohjelmistot.

Toimistossamme työskentelee omistajan Marketta Pietarilan (KLT) lisäksi yhdeksän taloushallinnon ammattilaista. Jatkuva kouluttautuminen takaa tietojemme ajantasaisuuden. Palvelemme asiakkaitamme kokemuksella, joka perustuu yrittämisen ja yrittäjän arjen tuntemiseen.

Palveluihimme kuuluvat: kirjanpito, tilinpäätös, konsernitilinpäätös, palkanlaskenta, laskutus, reskontra, maksuliikenteen hoitaminen, yhtiöoikeudelliset asiat sekä henkilöiden ja yritysten verotukseen liittyvät asiat. Verotuksen erityisalueena voidaan mainita rakennusliikkeiden oman käytön arvonlisäverotus.

Olemme nykyisin myös perimistoimisto ja tarjoamme lakiasiainpalveluita.

 

Ota yhteyttä, jos tarvitset luotettavaa ja arvostettua taloushallinnon kumppania tilitoimisto@pietarila.fi

 

Teemme niin isojen kuin pientenkin yritysten kirjanpidot ja tilinpäätöksen ammattitaidolla ja oikeaaikaisesti Silloin sinulle jää aikaa keskittyä olennaiseen eli yrityksesi toimintaan.

Huolehdimme myös yrityksesi osto-, ja myyntireskontrasta. On tärkeää että yrityksen maksuliikenne on ajantasalla ja että sitä valvotaan luottotappioiden välttämiseksi.

Palkanmaksu tapahtuu ajallaan ja säännnöllisesti, kun annat sen Tilitoimisto Pietarilan toimitettavaksi. Tunnemme lainsäädännön ja huolehdimme lakisäänteisistä velvotteista puolestasi.