Human hands hold and preserve a young plant

Toimistossamme käytetään ajanmukaista tietotekniikkaa. Kirjanpidot tehdään hyödyntäen sähköisiä tiliotteita ja esimerkiksi kausiveroilmoitukset, veroilmoitukset ja muut tilinpäätöstiedot siirretään viranomaisille sähköisesti.

Raportit toimitetaan asiakkaille joko sähköisesti tai paperilla asiakkaan toivomuksen mukaisesti. Raporteista on mahdollista saada graafisia kuvaajia ja tunnuslukuja. Ohjelmiin on myös järjestettävissä etäkäyttömahdollisuus.

Toimistomme tarjoaa myös sähköisiä taloushallinnon ratkaisuja. Esimerkiksi e-laskujen lähettäminen ja vastaanottaminen, ostolaskujen sähköinen kierrättäminen sekä kirjanpitoaineiston sähköinen arkistointi kuuluvat palveluvalikoimaan.

Tulipa ostolasku paperilla, sähköpostilla tai E-laskuna, se saadaan sähköiseen kierrätysjärjestelmään hyväksymistä varten ja siirrettäväksi pankkitililtä veloitettavaksi. Myyntilaskut voi laatia ja lähettää samaan tapaan. Käyttöliittymän voi avata vaikka mobiililaitteella.

Tilitoimistossa käytetään Aditron kirjanpito-ohjelmaa, johon on liitetty muun muassa laaja myyntireskontra ja palkanlaskenta. Raportteja voidaan muokata asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Tilitoimisto käyttää SEPA -yhteensopivaa pankkiohjelmaa.

Palveluihimme kuuluu mm.:

•    Kirjanpito ja tilinpäätös
•    Veroasiat
•    Palkkahallinto
•    Laskutus ja myyntireskontra
•    Maksuliikenne
•    Yhtiöoikeudelliset asiat

Tavoitteemme on, että yrittäjällä on käytössään ajantasainen ja oikea tieto taloudellisten päätöstensä perustaksi.