Tilitoimisto Pietarila Oy osaksi Accountor-konsernia

Accountor-konserni on ostanut taloushallinnon palveluihin erikoistuneen, Espoon Olarissa toimivan Tilitoimisto Pietarilan. Kaupan myötä Accountorille siirtyy Tilitoimisto Pietarilan 12 työntekijää ja noin 230 asiakasta.

Yrityskauppa parantaa Accountorin palvelukykyä pääkaupunkiseudun markkinoilla. Viime vuosina voimakkaasti kasvaneen Accountorin tavoitteena on olla johtava toimija jokaisella paikkakunnalla, jossa yrityksellä on toimintaa.

– Nykyisille asiakkaille ei koidu kaupasta muutoksia. Heitä palvellaan edelleenkin parhaalla mahdollisella tavalla samojen yhdyshenkilöiden toimesta kuin tähänkin saakka, kertoo liiketoimintajohtaja Sauli Ohukainen ja toivottaa samalla tervetulleeksi Accountoriin koko Pietarilan henkilökunnan.

Yrityksen toimitusjohtaja Johanna Peltola jää Accountorin palvelukseen vastaamaan Olarin toimistosta.

-Jatkossa asiakkailla on käytettävissään Accountorin laaja palveluvalikoima sekä mahdollisuus hyödyntää toimialan kehittyneimpiä sähköisen taloushallinnon palveluita. Pystymme myös vastaamaan asiakkaittemme lisääntyneisiin kansainvälistymisen tuomiin haasteisiin, sanoo Pietarilan toimitusjohtaja Johanna Peltola.

 

Lisätietoja
Liiketoimintajohtaja, Accountor, Sauli Ohukainen, p. 040 530 8884, sauli.ohukainen@accountor.fi
Toimitusjohtaja, Tilitoimisto Pietarila Oy, Johanna Peltola, p. 040 8361 222 johanna.peltola@pietarila.fi

 

 

 

 

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon sekä asiakkuudenhallinnan ohjelmistoratkaisuihin ja ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on yli 2300 ammattilaista 7 maassa. Yhtiön toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään. Yhtiön pääkonttori on Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Accountor-konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 230 M€. 

 

 

 

 

 

Tilitoimisto Pietarila Oy on auktorisoitu täyden palvelun tilitoimisto, jossa tehdään kirjanpito-, tilinpäätös-, verotus- ja muut taloushallinnon tehtävät ammattitaidolla. Espoon Olarissa sijaitseva tilitoimisto on perustettu vuonna 1984.