ACCOUNTOR OLARI OY – JO 35-VUOTTA KIRJOILLA

kuvituskuva2Accountor Olari Oy (ent. Tilitoimisto Pietarila Oy) on auktorisoitu tilitoimisto ja Taloushallintoliiton jäsen. Yritys on perustettu vuonna 1984 ja se on aina toiminut Espoossa. Yrityksen perustaja  Marketta Pietarila on valittu vuoden 2007 Espoolaiseksi yrittäjäksi. Toimistossa työskentelee kymmenkunta taloushallinnon ammattilaista.

Vuoden 2018 marraskuussa tehdyllä kaupalla, Tilitoimisto Pietarila Oy liittyy osaksi Accountor-konsernia

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon sekä asiakkuudenhallinnan ohjelmistoratkaisuihin ja ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on yli 2300 ammattilaista 7 maassa. Yhtiön toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään. Yhtiön pääkonttori on Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Accountor-konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 230 M€.

Accountor Olari Oy (ent. Tilitoimisto Pietarila) jatkaa omana yksikkönään Espoossa

Oman monipuolisen osaamisen ja ammattitaidon lisäksi meillä on laaja yhteistyöverkosto takaamassa asiakkaillemme parasta mahdollista laatua ja ajantasaista palvelua. Yhteistyöverkostoomme kuuluu mm. verokonsultteja, alv asiantuntijoita, suuria tilintarkastusyhteisöjä sekä useita yksittäisiä HT ja KHT tilintarkastajia, jotka ovat jatkuvasti tekemisissä erilaisten pk-yritysten kanssa. Koko tämän verkoston tietämys on meidän ulottuvillamme.

Asiakasyrityksiä on n. 230. Ne ovat lähinnä pääkaupunkiseudulta. Joukossa on muun muassa rakennusliikkeitä, arkkitehtitoimistoja ja muita asiantuntijayrityksiä, urheiluseuroja sekä arvopaperikauppiaita. Kaikki  yritysmuodot ovat edustettuina osakeyhtiöstä toiminimiin ja yhdistyksiin.

Palveluihimme kuuluvat: kirjanpito, tilinpäätös, konsernitilinpäätös, palkanlaskenta, laskutus, reskontra, maksuliikenteen hoitaminen, yhtiöoikeudelliset asiat sekä henkilöiden ja yritysten verotukseen liittyvät asiat. Verotuksen erityisalueena voidaan mainita rakennusliikkeiden oman käytön arvonlisäverotus.