TILITOIMISTO PIETARILA – JO 30-VUOTTA KIRJOILLA

kuvituskuva2Tilitoimisto Pietarila Oy on Tili-instituuttisäätiön auktorisoima ja valvoma tilitoimisto sekä Taloushallintoliiton jäsen. Yritys on perustettu vuonna 1984 ja se on aina toiminut Espoossa. Yrityksen omistaja ja johtaja on KLT-kirjanpitäjä Marketta Pietarila, joka valittiin vuoden 2007 Espoolaiseksi yrittäjäksi. Toimistossa työskentelee hänen lisäkseen kymmenen taloushallinnon ammattilaista.

Oman monipuolisen osaamisen ja ammattitaidon lisäksi meillä on laaja yhteistyöverkosto takaamassa asiakkaillemme parasta mahdollista laatua ja ajantasaista palvelua. Yhteistyöverkostoomme kuuluu mm. verokonsultteja, alv asiantuntijoita, suuria tilintarkastusyhteisöjä sekä useita yksittäisiä HTM ja KHT tilintarkastajia, jotka ovat jatkuvasti tekemisissä erilaisten pk-yritysten kanssa. Koko tämän verkoston tietämys on meidän ulottuvillamme.

Asiakasyrityksiä on n. 250. Ne ovat lähinnä pääkaupunkiseudulta. Joukossa on muun muassa rakennusliikkeitä, huolinta- ja kuljetusliikkeitä, vähittäis- ja tukkukauppoja, ravintoloita, arvopaperikauppiaita, arkkitehtitoimistoja ja muita palvelualan yrityksiä. Kaikki  yritysmuodot ovat edustettuina osakeyhtiöstä toiminimiin. Mukana on myös yhdistyksiä ja säätiöitä sekä asunto-osakeyhtiöitä.

Palveluihimme kuuluvat: kirjanpito, tilinpäätös, konsernitilinpäätös, palkanlaskenta, laskutus, reskontra, maksuliikenteen hoitaminen, yhtiöoikeudelliset asiat sekä henkilöiden ja yritysten verotukseen liittyvät asiat. Verotuksen erityisalueena voidaan mainita rakennusliikkeiden oman käytön arvonlisäverotus.